Leer je theorie tegelijk met je praktijk

Het is de combinatie die het maakt

Autorijles bestaat uit twee belangrijke delen: De praktijk en de theorie. Voor het praktische gedeelte ben je bij Autorijschool Conny aan het juiste adres. Door de juiste lessen, de juiste situaties en ervaring leer je om het voertuig op een goede en veilige manier te bedienen.

Natuurlijk help ik graag bij het gehele pakket, zo ook het Theorie-examen. Voor vragen waar je tegenaan loopt bij het theoretische gedeelte kan je altijd terecht tijdens de rijlessen.

Waar kan ik oefenen?
Er is een theoriecursus ( vrijdag/zaterdag ) in Dordrecht. Deze worden maandelijks gegeven. De eerst volgende is op 21 maart. Voor verdere informatie:  www.hvtc.nl    


Theorie-examen aanvragen?
Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen. Daarvan gaan er 25 vragen over gevaarherkenning ( 13 goed ), 28 vragen over verkeersinzicht ( 25 goed ) en 12 vragen over verkeersregels/kennis ( 10 goed  ) . Voor een deel van deze vragen geldt dat je ze gewoon moet leren. Er zijn nou eenmaal regels die je moet kennen. Een ander deel van de vragen zijn gevaarherkenningsvragen. Hierbij is de combinatie met je praktijk lessen die je wekelijks bij ons volgt een belangrijke ervaring die je kan gebruiken bij je theorie-examen.

Theorie wordt afgenomen bij het CBR b.v. in Barendrecht of Schelluinen. 

Let op! Vraag je theorie-examen alleen bij het CBR zelf aan en niet via een partij die je vind op Google!
Klik hier om direct bij het CBR aan te vragen